Je len málo miest, kde sa spája panenská príroda s prvotriednym luxusom a bohatou históriou. Jedným z nich je Grand Hotel Kempinski High Tatras, kde zažijete horskú rozprávku. Nielenže sa dokonale zrelaxujete, ale aj ochutnáte tie najlepšie miestne špeciality, ktoré pripravuje tím šéfkuchára Miroslava Zamišku v súlade s princípom zero waste. V Grand Restaurant pripravujú jedlá, v ktorých sa odráža typická ľudová kuchyňa v modernom predvedení, plná zdravých a kvalitných surovín. Počas raňajok si môžete pochutnať na slovenských výrobkoch, ako sú syry či bryndza z Važca a Východnej, na omelete či natvrdo uvarených vajíčkach z voľného výbehu a šunkách a salámach zo Svitu. Z menu si môžete vybrať aj výnimočné kulinárske špeciality ako tatarák z mliečneho jahňaťa, domáci wagyu burger a za ochutnanie určite stojí aj Dezert roka 2020: Kempinski egg. Z najväčšej zbierky vín vo Vysokých Tatrách si vyberie aj ten najnáročnejší milovník vína a pozorný personál vám rád pomôže s výberom.
Ubytovanie
Jednolôž. izba 200 €/noc Dvojlôž. izba 220 €/noc Apartmán 370 €/noc