Grand Hotel Kempinski High Tatras

86
bodov
Je len málo miest, kde sa spája panenská príroda s prvotriednym luxusom a bohatou históriou. Jedným z nich je Grand Hotel Kempinski High Tatras, kde zažijete horskú rozprávku. Nielenže sa dokonale zrelaxujete, ale aj ochutnáte tie najlepšie miestne špeciality, ktoré pripravuje tím šéfkuchára Miroslava Zamišku v súlade s princípom zero waste. V Grand Restaurant pripravujú jedlá, v ktorých sa odráža typická ľudová kuchyňa v modernom predvedení, plná zdravých a kvalitných surovín. Počas raňajok si môžete pochutnať na slovenských výrobkoch, ako sú syry či bryndza z Važca a Východnej, na omelete či natvrdo uvarených vajíčkach z voľného výbehu a šunkách a salámach zo Svitu. Z menu si môžete vybrať aj výnimočné kulinárske špeciality ako tatarák z mliečneho jahňaťa, domáci wagyu burger a za ochutnanie určite stojí aj Dezert roka 2020: Kempinski egg. Z najväčšej zbierky vín vo Vysokých Tatrách si vyberie aj ten najnáročnejší milovník vína a pozorný personál vám rád pomôže s výberom. Ubytovanie Jednolôž. izba 200 €/noc Dvojlôž. izba 220 €/noc Apartmán 370 €/noc
GURMÁN AWARD
Reštaurácia
2013
GURMÁN AWARD
Reštaurácia
2018
Kúpeľná 6 ,
059 85
Štrba – Štrbské Pleso
Karty: Visa, Master, AMEX, Diners Club
Jazyky: česky, anglicky, nemecky
Basic menu


45 €
Gurmán menu


155 €
Miroslav Zamiška (Executive Chef)
Jahňacia kvetová špička sous-vide_ Grand Hotel Kempinski

Recenzie

Pre pridanie vašeho hodnotenia musíte byť prihlásený. 

{{ reviewsTotal }} Review
{{ reviewsTotal }} Reviews
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}